050 470 72 67 / Kotka
050 470 78 42 / Karhula

Muistotilaisuus ja pitopalvelu

Muistotilaisuus ja pitopalvelu toiveiden mukaan

Muistotilaisuus on edesmenneen läksiäisjuhla, jossa muistellaan poismennyttä kiitollisena yhteisestä ajasta hänen kanssaan ja lohdutetaan toisia surussa. Muistotilaisuuden ohjelmassa on usein musiikkia, pieniä puheita sekä adressien lukua ruokailun tai kahvittelun lomassa.

Muistotilaisuuteen voidaan kutsua koko saattoväki, tai tilaisuus voidaan pitää lähimpien kesken. Autamme muistotilaisuuden suunnittelussa, järjestelyissä ja varauksissa, sekä kerromme mielellämme vaihtoehdoista tilaisuuden pitopaikaksi.

"Muistotilaisuuden pitopalvelua Kotkassa jo yli 50 vuotta"

Meillä on myös oma, ammattitaitoinen ja kokenut pitopalvelu, joka hoitaa tarjoilut arvokkaasti muistotilaisuuden ohjelman lomassa. Olemme tarjonneet muistotilaisuuksien pitopalvelua yli 50 vuoden ajan.

Muistotilaisuudessa tarjoillaan ruoka yleensä, jos saattoväkeä tulee pidemmän matkan päästä. Lähipiirissä järjestettäessä ovat yleistyneet myös kahvitilaisuudet, joissa voi olla kahvin ja teen kanssa tarjolla makeaa ja suolaista toiveiden mukaan.

Tarjoilua miettiessä voi ottaa huomioon edesmenneen toiveet tai vaikka lempiruoan. Edelleen suosittuja ovat perinteinen karjalanpaisti tai kalakeitto, mutta meillä on tarjolla myös muita menuvaihtoehtoja. Järjestelyjä varten on hyvä tietää muistotilaisuuteen osallistuvien määrä ja mahdolliset erikoisruokavaliot.